Over ons

Wij zijn Koas Foods BV, een bedrijf dat zich bezig houdt met de productie, import, export en teelt van levensmiddelen voor de West-Afrikaanse en Caribische afzetmarkt in Europa, Noord-Amerika en Australië. Wij leveren onder andere palmolie, conserven, dranken, kruiden, meelsoorten, rijst en dergelijke aan groothandelaren over de hele wereld. Als enig vers product zijn we gespecialiseerd in Ghana Yams. We importeren en exporteren een groot deel van onze levensmiddelen uit Ghana waar wij een palmolie vulstation, conservenfabriek en een verpakkingsbedrijf hebben opgezet. In de conservenfabriek produceren wij palmconcentraat, Garden eggs en Kontomre-leaf in blik.

Tevens importeren en exporteren wij bekende merk producten, die in West Afrika, India, Caribische gebied, Suriname en Noord-Amerika op de lokale markt te koop zijn of produceren wij deze in eigen beheer. Door de productie en verpakking in eigen beheer te hebben kunnen wij jaarrond tegen scherpe tarieven leveren. Onze kracht is het leveren van ‘private labels’, maar hebben wij ook diverse A-merken ontwikkeld. Onze diepvriesassortiment bestaat onder andere uit vis, gerookte en gedroogde vissoorten, knol gewassen en kokosproducten.

We hebben een eigen distributienetwerk in de Benelux. Voor de overige landen gebruiken wij diverse transporteurs om onze producten bij u aan de deur af te leveren. Wij hopen u van dienst te zijn.